Professional

Ons doel

Als technologisch innovatief laboratorium stelt Van Montfort Laboratories zich tot doel mensen met haaruitval te helpen door gebruik van het ontwikkelde haarserum. Onze website is nauwgezet voorzien van informatie voor gebruikers op welke wijze het product gebruikt moet worden voor optimaal effect.

Samen met deskundigen

Wij worden regelmatig benaderd door deskundigen, zoals artsen, schoonheidsspecialisten en kappers met het verzoek hen te voorzien van diepgaandere informatie, zoals onderzoeksgegevens, de technische reden van het effect van het product en wetenschappelijke literatuur over haaruitval voor achtergrondinformatie.

Deze professionals wensen zich op deze wijze verder te verdiepen in de werking van het product voordat ze het haarserum voorstellen aan hun cliënten.

Wij ondersteunen onze professionals op diverse manieren. Zo geven wij regelmatig workshops op diverse locaties in het land waar professionals zich gratis voor kunnen inschrijven. Daarnaast krijgen professionals een inlog voor de professional site waar we uitgebreidere informatie over Esthecin hebben staan, zoals de onderzoeksresultaten en voor- en na foto’s. Ook staan er diverse instructiefilms op, zodat gebruik van het product duidelijk uitgelegd kan worden aan hun cliënten.

Voorwaarden en condities

Wij bevorderen het deskundig gebruik van ons haarserum en werken graag met professionals samen. Belangrijk voor ons is dat de betreffende professional werkzaam is in de Beauty of Medische branche.

Wij kennen een eenvoudig logistiek systeem, t.w. u koopt zelf in en overhandigt het haarserum rechtstreeks aan de gebruiker. Na het inloggen met uw persoonlijk account kunt u als professional eenvoudig via onze 24/7 bereikbare website bestellen. Bestellen voor professionals kan al vanaf 1 doos. Wij kennen geen minimale afname voor professionals!

Uitzonderingen daargelaten kunnen wij op werk- en zaterdagen binnen 24 uur leveren.

Vraag een samenwerking aan

Bent u professional, dus arts, kapper of schoonheidsspecialist, meldt u aan door invulling van onderstaande gegevens en voeg daarbij een digitale kopie van ofwel uw inschrijving in het BIG register of uw inschrijving in de Kamer van Koophandel. Na verificatie krijgt u een email met nadere gebruiksinstructies en uw condities en voorwaarden als professional.

Registreer u nu als professional en ondersteun ons doel om mensen met haaruitval te helpen.

Registreer u als professional

Reeds geregistreerd en bestellen?

Bestellen als professional