Retourbeleid Esthecin

Esthecin is een cosmetisch product waarbij hygiëne belangrijk is. Dat betekent voor u dat u zonder opgaaf van redenen de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren mits de verzegeling intact is.

  • U stuurt het pakket inclusief het gedownloade retourzendingen terug via een pakketdienst naar keuze. De kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.
  • Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u een email ter bevestiging van de ontvangst.
  • Nadat we hebben geconstateerd dat de verpakking en de verzegeling intact is zullen we het door u betaalde bedrag retourneren.
  • We adviseren u het reçu van de geretourneerde zending goed te bewaren totdat u het terugbetaalde bedrag heeft ontvangen. Dit reçu geldt als bewijs voor de retourzending.

Terugbetaling

We verwerken terugstortingen binnen 10 werkdagen. Voor de meeste betaalmethodes geldt dat de klant het bedrag dan dezelfde dag al op de rekening ontvangt. Dit is wel afhankelijk van het land waar de rekening zich bevindt.

Het terugstorten van een creditcard transactie kan langer duren. Dit komt doordat het via het systeem van onze creditcard leverancier gaat en via de systemen van de creditcard maatschappijen. Een terugbetaling via creditcard zal uiterlijk binnen 14 dagen op uw creditcard statement staan.